Refurbished hair salong with seating area and blue walls
Reception area for nail salon with desk

Commercial Design Renovation

Locks that Rock

Wappingers Falls, New York

A completely different hair salon, transformed from a tired, outdated and closed-off seating area, to an open and inviting, super fun colorful space!

The owner’s collection of rock n roll paraphernalia on display with the Bon Jovi autographed framed poster, which was also used for color and design inspiration, is now center stage hanging in the stairway landing over the brilliantly bold blue wall

Before

After

A totally fresh and new play of bold colors; cool blues and greys surrounded by modern punches of black & white, not to mention a touch of warm coral flowers to brighten the space!

Now there is a clear site-line from the front door all the way to the back of the salon, open and airy!

New black hand rail was installed at the doorway for safety; all freshly painted white walls, a bold accent wall, and black balcony railings now make for a very cohesive design throughout the entire space

Before

After

A huge transformation of the salon was achieved; now clients can enjoy shopping for product while they are waiting in the brand new open-modern seating area, no longer separate from the rest of the salon.

Before

After

Before

After

Removed all the outdated bulky cabinets in the corner and refreshed the coffee station with new furniture and complimentary artwork, adding texture and a bit of whimsical elegance!

Million Nail Spa

Red Oaks Mill, New York

Renovated reception area with logo on back wall

Before

After

Before

After

Before

After

Before

After

Before

After